Verkiezing 'Beste Leesjury-begeleider aller tijden

Op zondag 13 november vieren we 40 jaar KJV/De Leesjury met een groot feest in Antwerpen! En die verjaardag zouden we nooit kunnen vieren zonder al de fantastische leesgroepbegeleiders van vroeger en nu. Daarom organiseren we een verkiezing van de 'Beste Leesjury-begeleider aller tijden'. De winnaars zullen we in de bloemetjes zetten op het feest! 

begeleider leest voor

Beste begeleider aller tijden

UPDATE: De verkiezing is afgesloten!

Had jij vroeger of heb jij nu een begeleider met boekenliefde in overvloed? Een begeleider die je inspireert, enthousiasmeert of doet lachen? Die zorgde voor de fijnste bijeenkomsten of die van elk boek een feest weet te maken? Aan welke begeleider heb je geweldige herinneringen?

Nomineer hem of haar dan nu voor de 'Beste Leesjury-begeleider aller tijden'. De winnaars krijgen niet alleen eeuwige eer, maar ook een mooie boekencheque van 100 euro.  Op het feest zullen we de winnaars uitgebreid in de bloemetjes zetten. 

Nomineren

Je mag je huidige begeleider nomineren, of een begeleider van vroeger (die nu misschien niet meer actief is). Je mag alleen iemand nomineren of samen met je Leesjury-groep. Alles kan!

Vul het formulier in voor 14 oktober. 

Programma feest 13 november

Kom meevieren op 13 november! Leden, niet-leden en oud-leden, begeleiders en coördinatoren, vrijwilligers, ouders: iedereen (van 4 tot 99) met een hart voor lezen is heel welkom! Per leeftijdsgroep is er een programma met voorleessessies, vertelmomenten, live-illustratie, signeersessies en nog veel meer. Op het podium zie je geweldige auteurs en illustratoren, die de voorbije 40 jaar in de prijzen vielen of recent vaak genomineerd werden.