Schrijf je in voor het Leesjury-slotevent (groep 5 tot 7) op 4 mei

Op 4 mei 2024 sluiten we het leesjaar voor groepen 5, 6 en 7 feestelijk af met de oudste juryleden in bibliotheek De Krook in Gent, in aanwezigheid van de Leesjury-auteurs. Ontdek hier het programma en schrijf je in!

auteur praat met juryleden

Programma

Juryleden kunnen de auteurs persoonlijk ontmoeten tijdens Meet&Greet-sessies, workshops of 'The making of'. Andere juryleden kunnen ze leren kennen tijdens een boekdate.  Er is een podiumprogramma met alle auteurs per leeftijdsgroep en doorlopend kunnen juryleden hun kennis over de gelezen boeken testen met een online quiz. Voor de juryleden van groep 5 is er een livequiz en een workshop radio maken. Juryleden van groep 6 kunnen proberen uitsnappen uit een X-scape room. In het Maakatelier kunnen juryleden zich tussen de activiteiten door ook creatief uitleven.

Bekijk het programma al eens zodat je weet waaraan je wil deelnemen. Voor de activiteiten in kleine groep is het aantal plaatsen namelijk beperkt en kan je best meteen bij de inschrijving reserveren.  

Auteurs

Deze auteurs zijn aanwezig:

  • Groep 5: Wendy Huyghe en Eline Vantilt
  • Groep 6: Marco Kunst, Reine De Pelseneer, Luc Hanegreefs en Michael Sels
  • Groep 7: Els Beerten, Anne Eekhout en Nikki Dekker

Praktisch

Deelnemen en inschrijven
Deelnemen is gratis, inschrijven verplicht vanaf 20 maart (onderaan deze pagina).


Bereikbaarheid

Je kan makkelijk met de trein naar Gent komen. Afstappen aan Gent Dampoort of Gent Sint-Pieters. Voor aansluitingen met bus en tram, bekijk je de dienstregeling op www.delijn.be. Je stapt af aan halte Woodrow Wilsonplein en van daaruit zie je De Krook al liggen.

Kom je met de auto, dan kan je parkeren in Parking Zuid. Meer informatie vind je op mobiliteit.stad.gent.

Ingang De Krook

Hoofdingang aan het Miriam Makebaplein. Bereikbaar via de brug aan de Kuiperskaai. Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Het feestonhaal gaat open om 13 uur. 

INSCHRIJVEN

Schrijf je hieronder in voor het slotevent. Bij de sessies zelf geef je enkel het aantal juryleden door die je wil inschrijven, en geen volwassen begeleiders. We vragen volwassenen om tijdens het feest aan te schuiven bij sessies waar nog plaats voor is. Op die manier geven we de juryleden voorrang.

We bellen je enkel op indien we kortdag informatie hebben over je inschrijving.
Wil je geen juryleden van groep 5 inschrijven, typ dan '0'.
Wil je geen juryleden van groep 6 inschrijven, typ dan '0'.
Wil je geen juryleden van groep 7 inschrijven, typ dan '0'.
Duid hieronder aan hoeveel volwassenen er meekomen met de juryleden. Komen er geen volwassenen mee, typ dan '0'. OPGELET: als je verder in dit formulier inschrijft voor sessies, reken dan enkel de juryleden als aantallen! We vragen volwassenen om tijdens het feest aan te schuiven bij sessies waar nog plaats voor is. Op die manier geven we de juryleden voorrang.
Hieronder vind je alle sessies van groep 5. Er is nog een schrijfworkshop met Reine De Pelseneer voor groep 5 en 6, daarvoor kan je in het volgende luik juryleden inschrijven. Voer enkel het aantal juryleden in die je wil inschrijven. Wil je niemand voor een sessie inschrijven, vul dan niks in.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Nog 8 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Nog 18 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Meedoen met je eigen ploeg of aansluiten bij een andere ploeg? Laat het ons weten op deleesjury@iedereenleest.be!
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Voer enkel het aantal juryleden in die je wil inschrijven. Wil je niemand voor een sessie inschrijven, vul dan niks in.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Hieronder vind je alle sessies van groep 6. Er zijn nog schrijfworkshops met Reine De Pelseneer (zie hierboven) en een met Luc Hanegreefs (zie volgende luik). Voer enkel het aantal juryleden in die je wil inschrijven. Wil je niemand voor een sessie inschrijven, vul dan niks in.
Nog 1 plaatsen beschikbaar.
Nog 2 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Voer enkel het aantal juryleden in die je wil inschrijven. Wil je niemand voor een sessie inschrijven, vul dan niks in.
Nog 0 plaatsen beschikbaar.
Hieronder vind je alle sessies van groep 7. Er is nog een schrijfworkshop met Luc Hanegreefs voor groep 6 en 7, daarvoor kan je in het vorige luik juryleden inschrijven. Voer enkel het aantal juryleden in die je wil inschrijven. Wil je niemand voor een sessie inschrijven, vul dan niks in.
Nog 7 plaatsen beschikbaar.
Nog 5 plaatsen beschikbaar.
Nog 11 plaatsen beschikbaar.