Voorbij de sterren

Eline Vantilt
Uitgeverij:
Clavis
Leesjaar 2023 - 2024

De papa van Lizzie is mysterieus verdwenen. Ze blijft rotsvast geloven dat hij haar niet expres verlaten heeft. Maar hoe lang kan ze dat nog volhouden? Op een dag ontmoet ze Daaf. Hij beweert dat haar vader op een andere planeet is. Vol ongeloof vertrekt Lizzie mee op ruimtereis om haar vader te zoeken. Zal ze hem vinden tussen de sterren? 

Beluister een stukje

Gaat lezen moeilijk? Heb je dyslexie? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Aan de slag met dit boek?

Ontdek onze inspiratiefiches voor in je klas of leesgroep:

Wat vond je van dit boek?

Verklap het einde niet, zo blijft het spannend voor andere juryleden.

Reacties

Amélie

Ik vond het niet echt een super leuk boek omdat je al wel kon raden hoe het boek zou aflopen.

hannah

het was mooi verhaal met dingen die je echt niet kan verwachten, maar het hele verhaal kon je al wel een beetje verwachten. 

het was een leuk boek maar niet echt iets voor mij ik hou van nog meer actie en veranderingen.

H-S

Ik vond het een tof verhaal. Maar het was nogal een lang verhaal. 

 

Sofie Verstappen

Het verhaal begint met een gewoon meisje op aarde, Lizzie, maar dan komt Daaf van een andere planeet, Sanu. Als Lizzie aan komt op Sanu wordt ze met veel dingen geconfronteerd. Haar moeder red haar van de dood en haar vader moet Lizzie redden. Je verwacht een klein beetje wat er op het einde komt maar je vermoed niet hellemaal wat er komt. Super tof fantasie boek. 

A.V.L

Ik persoonlijk vond dit boek niet het beste boek dat ik ooit gelezen heb. Er zit wel liefde en vriendschap in wat ik heel leuk vind, maar het boek is niet zo spannend als de boeken die ik normaal lees. Ben je iemand die graag boeken leest waar je lekker in je zetel kan zitten en gewoon kunt genieten van je boek. Dan kan ik je verzekeren dat dit zeker weten een boek voor jou is.

Daan

Het is een leuk verhaal.