Voor altijd : Romeo en Julia : een vleselijk liefdesverhaal

Pepijn Lievens
Uitgeverij:
Lannoo

De Veronalaan is een rustige winkelstraat. Pal naast elkaar zijn twee slagerijen, uitgebaat door twee families: de familie Vandersmissen en de familie Idrissi. Sinds jaar en dag zijn de families gezworen vijanden. Julia Vandersmissen en Rowad Idrissi groeien op naast elkaar, te midden van deze vijandigheid. Wanneer ze 15 jaar zijn, worden ze verliefd. Op elkaar. Dat mag natuurlijk niet. Daarom spreken ze in het geniep af. Maar een geheime liefde blijft nooit lang geheim...

Beluister een stukje

Gaat lezen moeilijk? Heb je dyslexie? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Wat vond je van dit boek?

Verklap het einde niet, zo blijft het spannend voor andere juryleden.

Reacties

Stan

Ik vond het boek wel leuk, alleen wordt het pas op het einde spannend. 

Klara Willems

Het is een geweldig boek! Het komt echt over en het is heel origineel om een eigentijdse versie te maken van Romeo en Julia.

Het is een van de leukste boeken die ik al gelezen heb. Echt een aanrader!

Mila Depré

Het is een leuk maar spannend boek; zeker een aanrader als je van spannende maar ook verwarrende verhalen houdt

Renée

Ik vind het echt een supermooi boek! Het is ook makkelijk om te lezen, niet te dik, niet te dun en supermooi. Een echte aanrader!

Fran

Ik vind het een super mooi verhaal! Een echt liefdesverhaal. Eigenlijk is het verhaal hetzelfde als Romeo en Julia, maar het is in een modern jasje gestoken. Heel leuk om te lezen! Als je het verhaal Romeo en Julia nog niet kent, is dit boek lezen een heel leuke manier op het verhaal te leren kennen! Het is wel nog een schokkende einde, maar wel een mooi einde (ik zeg niet dat het een gelukkig einde is). De moeite om te lezen!