Toen Raaf links afsloeg

Evelien De Vlieger, Karst-Janneke Rogaar
Uitgeverij:
Querido

Raaf heeft het niet zo makkelijk. Thuis is zijn moeder vaak weg en zijn vader werkt hard, waardoor hij weinig tijd heeft voor Raaf. Op school wordt hij gepest door Benni. Wanneer hij na een stomme maandag na school beslist om linksaf te slaan i.p.v. rechtsaf, belandt hij in allerlei gekke situaties. Raaf ontmoet vreemde mensen, zoals de pizzajongen en het meisje aan de bushalte, en komt op onbekende plekken. Ondertussen wordt het later en later en is het nog maar de vraag of Raaf zal thuis geraken?

Beluister een stukje

Gaat lezen moeilijk? Heb je dyslexie? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Wat vond je van dit boek?

Verklap het einde niet, zo blijft het spannend voor andere juryleden.

Reacties

Jaap Goudriaan

het was een goed boek 

groot avontuur voor een normale jongen

Rémi😜

Het was super leuk 🥰 omdat hij een heel mooi avontuur heeft beleefd. 

Hij ging eerst de verkeerde kant op en belandde dan in  een vrachtwagen 🚛, maar gelukkig 🍀 is hij op het einde bij zijn ouders beland.

Samier

Dit boek is spannend, leuk en gevoelig. Raaf is verdwaald en zal Raaf de weg terug naar huis vinden? Wil jij het weten, lees dan zeker dit boek.

Donatella

Hij is bij zoveel mensen geweest en ik vond het een heel prachtig.

corneel

Het is het beste boek ooit en het is zeker een aanrader: 10/10. Het is echt een goed boek beste boek ooit, zo leuk!

Azra

Ik vond het een leuk boek. Het is niet echt een detective verhaal. Maar het is toch leuk. Het boek gaat over dat Raaf dit keer links af gaat slaan in plaats van rechts en daarna in allerlei rare situaties terecht komt. De schrijfster heeft veel details geschreven waardoor het verhaal lang en vlot gaat. Het boek is niet zo dik maar ook niet dun. Ik zou dit boek aan mensen aanraden die niet zoveel van humor houden. Er zitten niet echt grappige dingen in het boek. Je kan het einde misschien wel raden als je in het midden van het boek zit. Maar ik vond het toch boeiend omdat de gebeurtennissen en de ontmoetingen  interessant zijn. Ik geef dit boek een 7/10.