Eindspel

Evy Danckers, Tamara Lodewijckx (ill.)
Uitgeverij:
C. De Vries-Brouwers

In het jaar 2084 wordt de 16-jarige Jasper opgeroepen om naar de Fabriek te gaan. Daar moet hij zijn gsm afgeven en wordt hij verplicht om een overall te dragen. Op het eerste zicht lijkt het leven in de Fabriek een heerlijke vakantie. Maar dan beseft Jasper dat de Fabriek helemaal niet zo leuk is als het lijkt. Met enkele vrienden komt Jasper in opstand. De groep valt al snel uit elkaar. Om de game te kunnen uitspelen moeten ze zichzelf en hun toekomst sterk in vraag stellen…

Beluister een stukje

Gaat lezen moeilijk? Heb je dyslexie? Een Daisy-luisterversie van dit boek vind je bij Luisterpuntbibliotheek.

Wat vond je van dit boek?

Verklap het einde niet, zo blijft het spannend voor andere juryleden.

Reacties

Lotte Mertens

Top boek, heel spannend. Ik heb het bij de leesjury gelezen en als boek voor mijn boekbespreking gekozen. Ik zou het  13 of  14 + aanraden (pikante stukjes) ;)

Ilias

😐😐😐😐😐😐😐

Tuur Cools

Ik vond het een leuk boek. Er was ook veel spanning te vinden. Je leest er snel door, maar zeker een aanrader. De prachtige illustraties zijn details, maar ze maken het boek wel af. Kortom een prachtig boek. Zeker een aanrader!

fré

ik moest dit lezen voor school en het is niet duidelijk, ineens hebben ze het over een game en een fabriek met bomen vogels en een grasveld. ik vond het niet zo'n goed boek.

Anoniem

Het was heel erg makkelijk om door te lezen. Het einde had origineler kunnen zijn. De tekeningen zijn zeker een deel dat ik heel leuk vind. In principe, is dit een heel erg leuk boek, maar ik denk dat het een beetje te hard de obsessie van jongeren met hun telefoons nadrukt. Natuurlijk hoort dat erbij, maar de beelden van de jongeren waren heel overdreven. Overal was dit boek super en boeiend om eens te lezen.

Chaima

Ik vond het begin interessant maar in het midden werd het zo raar en zonder echte doel en Jasper zeg koleire veel te veel. Het einde was ook niet leuk en niet origineel.

Belicia

Ik vond het een leuk boek maar, niet echt geschikt voor kinderen op weg naar het einde.  De spanning was er wel dus dat was wel leuk. Het verhaal was ook heel mooi bedacht en ook goed geïllustreerd.

Briek

Mooi boek met al even mooie illustraties.

Dit moet je zeker eens gelezen hebben.

Briek

Mooi boek met al even mooie illustraties.

Dit moet je zeker eens gelezen hebben.

Brigitte Janssen

Een goed boek met knappe illustraties.

Patricia l

Mooi en spannend  jeudboek met prachtige illustraties! Absolute aanrader!